INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Honda XR 650 R - tipy, triky, rady
- lochmic
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Ktm ec300, 990 Adventure
0 0
Re: Honda XR 650 R - tipy, triky, rady
green.bear:
já sem to dal taky na základ a a podle manuálu hladinu, ale přijde mi to tužší něž před tím. Zkusím ještě ubrat na nastavení. Asi je dost znát ta viskozita oleje.
VacaXR:
Můžu se ještě zeptat, jak Ti to vychází s 15z kolečkem u krytu řetězu? Máš tam jen ten kryt nebo i ten plech pod ním, který je na středu kolečka? Musel se případně nějak upravovat? 180 je až moc na jednovál, kamarád má ještě menší rozetu a jede mu to kolem 200, na supersportu jsem mu málem nestačil.
Lochmic:
On je podstatný i výrobce, protože dle značení SAE (5w, 10w..) poznáš prd, záleží taky na indexu viskozity a dalších měrných hodnotách, takže ten olej se může třeba v chladnějším počasí chovat (když to řeknu zjednodušeně) jako 25w a když se zahřeje tak jako to 5wčko. Jestli jsi na to téma nenarazil, mrkni sem, řešilo se to tu:
http://www.offmoto.com/viewtopic.php?id=5854
Ten Putoline 2.5, co jsem použil, má rozdíl po zahřátí minimální, cca o 3 měrné jednotky, 5wčko už ale skoro o 20. A funguje to s ním krásně hladce. Na skoky to asi nebude, jdou až moc lehce, i když přenastavit útlum a odskok jsem ještě nezkoušel, tak to nevím s určitostí, mně vyhovuje měkčí naladění.
Editoval green.bear (16.02.2015 22:02:32)
krestak: dakujem ,tak sa tesim na nejaky offmotovylet
- VacaXR
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Honda XR 650 SM Dallara , HQ FE 450 , 929 RR
- Věk: 23
0 0
U předního kolečka mi to vychází v pohodě mám tam ten kryt i ten kov co je kolem toho. fuu 200 to už ne to je už opravdu moc mě to stačí bohatě tak jak to je . A myslím si že ten převod tak byl origo od Dallary co to upravovala. U endur je 14/48 ? že green.bear napsal(a):VacaXR:
Můžu se ještě zeptat, jak Ti to vychází s 15z kolečkem u krytu řetězu? Máš tam jen ten kryt nebo i ten plech pod ním, který je na středu kolečka? Musel se případně nějak upravovat? 180 je až moc na jednovál, kamarád má ještě menší rozetu a jede mu to kolem 200, na supersportu jsem mu málem nestačil.
Lochmic:
Ono taky záleží na výrobci, protože dle značení SAE (5w, 10w..) poznáš prd, záleží taky na indexu viskozity a dalších měrných hodnotách, takže ten olej se může třeba v chladnějším počasí chovat jako (když to řeknu zjednodušeně) jako 25w a když se zahřeje tak jako to 5wčko. Jestli jsi na to téma nenarazil, mrkni sem, řešilo se to tu:
http://www.offmoto.com/viewtopic.php?id=5854
Ten Putoline 2.5, co jsem použil, má rozdíl po zahřátí minimální, cca o 3 měrné jednotky, 5wčko už ale skoro o 20. A funguje to s ním krásně hladce. Na skoky to asi nebude, jdou až moc lehce, i když přenastavit jsem nezkoušel, tak to nevím s určitostí.
Pixel Crew
- krestak
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Mělník
- Motorka: Husqvarna TE 250 2015 Kawasaki KDX 250
- Věk: 38
- Tel: 721763960
0 0
anjel napsal(a):krestak: dakujem ,tak sa tesim na nejaky offmotovylet
jasan až se vrátí vod doktora tak se domluvíme
Furt luční mrdal :-)
VacaXR:
JoJo, origo je 14 - 48. Teď mám 14 - 45, ale půjde tam zpátky 48, začal jsem se s tím motat víc v pomalých pasážích v lese, tak tu 45z rozetu nechám k motardům, najel jsem na ní cca 500 km a není to špatný převod k enduro kolům na rychlejší ježdění.
- VacaXR
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
green.bear:
jo jasný ja si na tom neumím představit se někde motat mezi stromy bo ta jednička je strašně dlouhá
Pixel Crew
krestak napsal(a):anjel napsal(a):krestak: dakujem ,tak sa tesim na nejaky offmotovylet
jasan až se vrátí vod doktora tak se domluvíme
jasnacka ,zial nemam este 100percentny spojkaprst ,ale uz trochu tiez pokusam
ps. zeleny maco =mam 48-13a les top
- VacaXR
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
green.bear:
jojo ja jsem zvyklí už na hydrauliku to bych už neutáhl
Pixel Crew
- Prochal11
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Trhové Sviny
- Motorka: Husaberg FE 450 Husqvarna TE 300 KTM 950 SER
- Věk: 39
- Tel: 774154754
5 3
Kdo se bojí,nesmí do lesa :-)
- VacaXR
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Pěkněě taky rád plaším lidi i auta co předjíždím to moje se tohodle nikdy nedočká že bych ji dával bahení lázeň
Editoval VacaXR (19.02.2015 20:21:39)
Pixel Crew
- Prochal11
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 3
Jooo, bahnooooo!!!!! Včera jsem nahazoval novou řetězovku s origo převodem 14 - 48 (původně tam bylo 14 - 45,) tak dnes proběhl test, motor zas o tolik víc netočí a v terénu je to celkem znát, asi to nechám takhle bez dalšího experimentování. Testovací kopec jsem vyletěl na dvoječku jak nic, takže spokojenost.
Jen tak pro info, kabel s čidlem od Vapora vydržel přesně 46.1 km, dneska v půlce cesty koukám, že na tachu nějak nenaskakují kilometry (v terénu stačím sledovat akorát kontrolky vody a řazení, tak jsem si ani nevšiml, že tam neskáčou číslice. ) Ten kabel je celkově dost na houby, protože je tvrdý a nepoddajný, samozřejmě plastový držák díky tlaku od kabelu nevydržel a odporoučel se, konec s čidlem mlátil o špice, takže šlo do kopru. Opravdu kvalitka. Doma nahozen snímač od cyklokompjůtru Sigma, přepojit dráty a ... voila! Fungujeme dál. Jsem zvědavý, jak dlouho vydrží tenhle, ale předpokládám, že díky měkkému kabelu, který drží tam kde má a nikam se nevychyluje, bude životnost mnohem delší. 
napisem nejake svoje problemy = klze mi spojka od 4ky nahoru /dasa nejak dotahnut ,ci len nove lameli? svetlo predne a zadne blika podla otacok ,byvali majitel mi hovoril ze je to u amerikanskej verzii normalne ,no neviem kde kupit blinkre hcem to najlacnejsie co existuje mate vtp dva miesta ci jedno? kde sa da zohnat to velke svetlo? za pomoc dakujem
- Prochal11
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 3
Bude to asi lamelama bacha na to hodně lidí je nemění protože se defakto neopotřebovávají takže je změří řeknou sakra ty jsou dobré a dají je zpátky jenže oni časem jakoby ztvrdnou a začnou klouzat je třeba koupit nové. Nebo vyzkoušej jinej olej.
Mě taky světlo bliká při klesajících otáčkách je to normal nemá to baterku jen altík takže podle otáček tam jde štáva. Jestli ti to fakt vadí zvedni si volnoběh
Na blinkry stačí google je toho mraky
Já mam jedno místo motárdy mívaj dvě podle toho jak a kde si to kdo zařídil.
Velké světo jako třeba bajadesing stojí pěknej ranec a musí se prý převinout altík aby dával víc štávy hodnoty taky najdeš na různých forech.
Omrkni ještě vůli na lanku spojky, kamarád to měl příliš dotažené a odrovnal tak lamely. Pokud nemáš teď prachy na nové, můžeš zkusit podložky na pružiny, mohlo by to dočasně pomoci.
XRka moc nesvítí, jedině převinout/vyměnit stator. Mně pomohlo odpojit zadní světlo a zapojit pouze podblatník s LEDkama. Blinkry můžeš použít taky LED, ale musí se k nim koupit přerušovač, v Číně za kilo i s poštou, řešil jsem to na CBRku. Potom bys teoreticky mohl použít přední světlo kolem 50w, stator dává tuším 55w.
Editoval green.bear (20.02.2015 10:02:05)
|