Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Sallyho 5 dni co otraslo offmotem

#281 22.09.2014 12:19:44

badyšot
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1375
Založená vlákna
Místo: Liberec
Motorka: 200 neposedných Kubíků
Věk: 45 už
7 6

Re: Sallyho 5 dni co otraslo offmotem


offroaderxrr napsal(a):

tak a teď se nebudu hodit ani na hnůj  a1 ...

 big_smile  a1  to je hláška jak prase big_smile  big_smile  jinak to na mě působilo podobně. Velká huba měla dostat za uši a tak taky dostala. Taky jsem nečekal jinej konec. Ale akce teda parádní, to jo, skvělej nápad a 5denní masakr ano 

 offline 

 

#282 22.09.2014 12:43:06

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Příspěvky: 11379
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

Re: Sallyho 5 dni co otraslo offmotem


Dane, já bych se držel pravidel, který byly daný a zbytek je jasnej.
Dojem z toho má každej nějakej, ale držme se faktů. Mikiho i Fanouše znám, že by nachystali nějakou levotu, si nemyslím.

Je fakt, že reporty vypadaly na venek spíše pozitivně, ale ono vše přicházelo se zpožděním a asi chvíli trvalo, než se kluci popasovali sami s nastalou situací.

No a konečně jet/nejet...
Když to vemu opravdu objektivně, tak to kluci zasponzorovali, Sally jel spíše na výlet, kde mu bylo hrazeno kdeco, vozili ho tam i tam, opravili mu těžké závady na stroji, i tak to dopadlo nevalně. To moc kladných bodů do vyhodnocení některým nepřineslo.


Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

 offline 

 

#283 22.09.2014 12:47:02

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Příspěvky: 11379
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

Re: Sallyho 5 dni co otraslo offmotem


Sally06 napsal(a):

Filip - SANDOKAAN:

žádné videjka nemám. Všechny jsem vymazal  vyk!  lol  Jezdim přece nudně v reálu a na video by ses poblil jaká je to nuda, takže tak... ano  lol 

Jééje, to je smutné. Já jsem čekal, že sklouknu alespoň něco...
Tak snad hodí do placu něco ostatní, ikdyž to asi ani není třeba.


Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

 offline 

 

#284 22.09.2014 12:58:13

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1818
Založená vlákna
Motorka: už sherco
Věk: 3*
1 3

Re: Sallyho 5 dni co otraslo offmotem


Sally06 napsal(a):

Filip - SANDOKAAN:

žádné videjka nemám. Všechny jsem vymazal  vyk!  lol  Jezdim přece nudně v reálu a na video by ses poblil jaká je to nuda, takže tak... ano  lol 

nemazu videa ani když je to nuda...takze je nahod

 offline 

 

#285 22.09.2014 13:06:58

jirka87
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1678
Založená vlákna
Místo: :
20 16

Re: Sallyho 5 dni co otraslo offmotem


Pro mě je z těchto 2 masivních vláken moc pozitivní jedna věc.

1) Že to někdo se Sallym "zkusil" (míněno - "zaplatil", byl ochoten dojet, vyzvednul...povodil etc.)

2) Že to Sally na té DRZ dal asi lépe, než se obecně napříč čtenáři zde čekalo.

Že si někdo sedne, nesedne...Upřímně já bych asi taky nikomu z té party nesednul a nikdo mě. Jiná věková skupina a hlavně nejsem tolik free...Ke všemu proražený dekl na motorce by mě pravděpodobně přiměl k okamžitě sebevraždě klackem do oka. Kluci by mě zahodili do kapradí a motorku zapálili big_smile

smile

 offline 

 

#286 22.09.2014 13:17:29

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1875
Založená vlákna
Motorka: HusaberG
Web
28 5

Re: Sallyho 5 dni co otraslo offmotem


Sally06 napsal(a):

Vidim chlapci, že jste ze mě udělali totálního trotla a debila. Obhajovat se teda nebudu. Bylo by to nekonečné. Ale....
Porušil jsem NO HELP jo? Nepočítal jsem to, ale porušila to ta snad možná i větší polovina? (jinak jsem říkal, že to klidně zkusim, ale už mám opravdu strach, aby to znova nerozmlátil a nezdržoval a nemuselo se lepit!) To jsme se tak nějak domluvili na místě pokud já vim ne?
Nejezdil jsem za vodičem? Občas ano, ale v drtivé většine ne, ale proč? Všichni jste se drali dopředu, protože zamnou to nikoho nebavilo jezdit! Proč? Jezdim defenzivě, pasivně a pomalu (pro mě na pohodu) nejsem ten dravý, který by se dral dopředu, když se tam derou všichni ostatní.
A že jsem to neodjel důstojně? To už si ze mě děláte opravdu prdel ne? Kdyby nebyli Mrdalové, tak přemotivováni mnou, tak by možná ani nešli do těch dvou stromků (nevim možná jo) každopádně nikdo jinčí do toho krom ještě samozřejmě Troje nešel! Jinak jsem všechno vyjel a kolikrát napoprvé. Na mě se čekalo pokud vim, jen u toho jednoho výjezdu. Kde více?
To, že jsem fňukal byl zase můj hnusný popud hecovat to (prostě jsem takový) nebylo do reál, ale sranda.... heh2 
Každý by si měl zamýst před vlastním prahem. A zkuste mi něco z toho výše vyvrátit...
Já jsem nakonec rád, že jsem se na takovou akci dostal (za to díky hlavně Fanymu) a taky všem za společnost i když se jim semnou nelíbilo. Ale myslim, že jsem dostatečně dokázal to oč tu šlo. A to, že projedu to co drtivá většina (se svýma proporcemi a s DR-Z) tomu logicky nikdo nevěřil (ano je to logické lol ) To, že se tu psalo čistě, technicky na pohodu šlo jen o srandu snad. Jak psal Fany před akcí, jde hlavně o to se pobavit!
To, že jste někteří vzali doslova co jsem kdysi psal. A myslíte si opravdu, že bych tak měl jezdit, tak jste hodně naivní a nevim na čem jedete, že nepoznáte srandu a hec. Někteří jsou vůči mě trošku zaujatí a ani mě neznají, tak to vidim já. Kdyby tu byl smajl z prostředníčkem, tak ho sem z hecu loupnu  lol  HOJ  cool 

- toho z tebe právě nikdo dělat nechtěl ale tví "přívrženci" chtěli za každou cenu resumé - my tu nepsali víc než si slyšel od nás napřímo. Dál se tu lehce reagovalo na tvůj nesoudný report.
- ano porušil si NOHELP ... řeč byla o nadpoloviční většině účastníků a to bylo vždy 100% dodrženo .... nic k nepochopení.
- strach u střelce jako ty se nepřipouštěl - strach byl tvůj problém, jezdili jsme voloviny který ty si radši ani nezkusil .... pokud bys to rozlámal a už to nešlo byl to důkaz že DR není vhodný stroj na enduro který převyšuje level "HOUBAŘENÍ"
-  domluvy na místě byli vynucený tvojí stranou .... ano připustili jsme, že ti pomůžeme aby si mohl vůbec jet dál a i my mohli pokračovat - že to bylo porušení pravidel je jasný ... my nechtěli řešit co s tebou někde v PL hluboko v lesích ( protože se tam nudilo 7lidí, pro většinu to nebylo zábavný čekat na klídek a pohodu až to v dílech vynosíš nahoru)
- to že nemáš soudnost  ti dělá právě tu mlhu před očima a pořád si myslíš že si to jel důstojně, a že bys to dal celé ... už naší trasu jsme nuceně zkrátili a velmi omezili z časových důvodů.... tímto stylem to nešlo.
- první den u Fanyho ti nahrála okolnost u těžkého úseku ... ty si se nijak nesnažil do úseku byť jen najet a pak se zase všechno muselo zredukovat  - i v zredukovaném si měl problémy a čistě si jel tak 50%.

Kluk tvýho věku a formátu jel hůř než 90% party .... všichni předváděli max a někdy víc ... ty si se vezl na údržbu .... čekal až se tam většina vytrápí aby sisi to načetl a pak si se teprv do něčeho pouštěl... co si nemusel to si nezkusil .... NUDA , NUDA ... flákání .

Znám spoustu kluků tvýho profilu co je fakt radost s nima jet, jsou k nezabytí a celý den je na co koukat ... klidně 3 dny a noci v kuse ... i kdyby takový člověk porušil dohody tak jede dál protože předvede maximum a má to šťávu , skupině to něco dá ... prostě je náš. MY si nechceme otravovat dny, dovolenou, utrácet svoje prachy za lajdáckost, flákače atd.

Kdyby si bezdůvodně neodpískal 2hý den v EKR tak by jsme tě tak nějak trpěli dál ale v tý době už tvoje vyčůrávání s partou dost vrcholilo a většinu lidí si si postavil proti sobě.

- stromy se jeli protože si říkal že to je brnkačka... styl "hoď to tam" je fak zábavnej  smile , jezdíme co umíme a tak nějak trochu jde jet... nesmysly když jdou objet tak objedem ... takže normálně by jsme to nejeli...resp. neházeli přes

- "hecovat fňukáním" ... dobrý  ano 

smile tvl... stylem co tvrdíš ty bych to projel téměř na čemkoli jen trochu podobnýmu enduru ... dost vyjížděk jsem absolvoval na 950SER a jel jako vodič skupiny ... když jsem to (a sám se) neposral, dobře zvlád směr a jakš takš rovnováhu nasral tam plyn tak jsem skákal naráz 2 šikmý klády 1,5m od sebe v těžkým výjezdu ....prostě jsem se pak jen držel řidítek a topil.... jenže to není žádný umění ... to jede motorka nahoru .... TY OSOBNĚ si nepředvedl nic u čeho bych řek WAU ... aspoň za odvahu nebo snahu ... NIC fakt 3- pro tebe a za 2- pro motorku .... 

A co si dokázal ty osobně ... oki to by už bylo moc tě tu solit , mohl si mít nervy, stydět se , jsi ještě dítě...atd .... OKI kvůli tomu tě soudit nechci časem třeba dospěješ.

Ani ty sám nevíš co je sranda a co hec ... když to nevýjde byla to sranda  ano , když jo je to hec ... že   lol 


A pod čarou:
Salymu se to platilo do tý doby dokud by to obstojně zvládal , stačilo by kdyby pokaždý nastoupil a jel ... tak jsme to (jeho atmosféru)  zkousli a cvakli mu to . To nevyšlo tak to grátis neměl a měl to jako my všichni za režijku. Kam poputují peníze za Salyho ještě není jasný i když tam jsme jasno měli.

To že to bylo od začátku pozitivní to fakt bylo protože jsme ho primárně nikde koupat nechtěli a chtěli jsme aby jel co nejdýl.... aby se projevil. To že se v tom utloukl sám je jen jeho osobní problém.
Většina lidí ze skupiny mu fakt dlouho "držela prst v prdeli" aby se z toho neposral .... neměli jsme k němu předsudky a mohl jen pozitivně překvapit. Příležitostí měl dost a nepřekvalil pozitivně ale naopak ...

 offline 

 

#287 22.09.2014 13:18:27

offroaderTE
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1514
Založená vlákna
Místo: Morava
Motorka: GG EC 250 TPi
Věk: střední
6 0

Re: Sallyho 5 dni co otraslo offmotem


quix:
Ok,díky. teď už se v tom víc orijentuju, já jen abyste věděli, že spousta lidí se k tomu vyjadřuje i verbálně a do vlákna to nepíše a padaj různý domněnky, to je jasný, že kdo tam nebyl může jen tlachat

v každém případě jste to tady dobře rozvířili a endurářskou obcí tahle akce velmi zamávala :-)

a vo tom to je  vyk! 


Jezdím-padám-vstávám...pokud ještě můžu :-)

 offline 

 

#288 22.09.2014 13:33:40

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Příspěvky: 11379
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

Re: Sallyho 5 dni co otraslo offmotem


Já jen uzavřu svou trochu do mlýna:

Máte můj obdiv,
že jste ukázali ve svých letech to, co bych nedal určitě já(možná jo, ale spíš ne) a mnoho dalších/mladších,
že jste reportovali celou akci docela realtime
že jste si vzali ten risk se Sallym na bedra, tím pádem i risk s pokaženou dovčou.

 cool   ano 


Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

 offline 

 

#289 22.09.2014 13:37:07

peTTR
Veterán
Fotogalerie
Příspěvky: 2844
Založená vlákna
Místo: MTŘ
Motorka: XT 600 43f "89, HQ TE300 "17
Věk: O 5 let mladší jak moje XT
21 6

Re: Sallyho 5 dni co otraslo offmotem


Jak vlastně dopadla ve finále sallyho motorka a kde parkuje? Prozradíte?


Yamaha XT600= svoboda pohybu
HQ te300 - nechápu jak jsem do teď mohl žít tak po selsku

 offline 

 

#290 22.09.2014 13:48:44

Hoždy
Uživatel
Fotogalerie
0 0

Re: Sallyho 5 dni co otraslo offmotem


Moudrému napověz a hňupa kopni s rozběhem do prdele  vyk!  vyk!  vyk!  lol 

 

#291 22.09.2014 13:50:28

jirka87
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1678
Založená vlákna
Místo: :
20 16

Re: Sallyho 5 dni co otraslo offmotem


Na motorce už drandí nějakej Polák nebo Ukrajinec big_smile big_smile big_smile

 offline 

 

#292 22.09.2014 14:04:05

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1875
Založená vlákna
Motorka: HusaberG
Web
28 5

Re: Sallyho 5 dni co otraslo offmotem


Sally06:
Psal jsem že bys něco objel?
Psal jsem že bys do něčeho nešel? (co projela většina si jel)

To že nevíš co bys měl předvádět je blbý - svez se někdy s někým v tvým věku co něco umí , pochopíš.

Jsi ve věku kde by případně měla vrcholit tvoje sportovní kariéra... v podstatě jsi na fyzickém vrcholu, postavu máš atletickou a jestli ti příjde normální, že si tak nějak projel to co projede 40letej tatík ... třeba Fanda tě má permanentně kolem pasu  lol  lol ... tvl ... jsi podprůměr  ne jen si myslíš že jsi top... jel s náma 16letej mladej Alan ... letos má najeto do 20 hodin, svaly ještě ani neviděl a to byla paráda jak to jel... všim sis toho vůbec.... nemoh protože jel vepředu a nečekal na publikum.

Jel si tak do 50% víc ne, a pokud to je pro tebe max tak zase tvůj smolík ... máš rezervy o kterých nevíš.

 offline 

 

#293 22.09.2014 14:05:51

peTTR
Veterán
Fotogalerie
Příspěvky: 2844
Založená vlákna
Místo: MTŘ
Motorka: XT 600 43f "89, HQ TE300 "17
Věk: O 5 let mladší jak moje XT
21 6

Re: Sallyho 5 dni co otraslo offmotem


quix napsal(a):

peTTR napsal(a):

Jak vlastně dopadla ve finále sallyho motorka a kde parkuje? Prozradíte?

Fany byl benevolentní a Sallymu motorku nechal....

 ano  big_smile 


Yamaha XT600= svoboda pohybu
HQ te300 - nechápu jak jsem do teď mohl žít tak po selsku

 offline 

 

#294 22.09.2014 14:19:12

Hugila
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 700
Založená vlákna
Motorka: XRV
5 0

Re: Sallyho 5 dni co otraslo offmotem


MikiberG napsal(a):

Sally06:
Psal jsem že bys něco objel?
Psal jsem že bys do něčeho nešel? (co projela většina si jel)

To že nevíš co bys měl předvádět je blbý - svez se někdy s někým v tvým věku co něco umí , pochopíš.

Jsi ve věku kde by případně měla vrcholit tvoje sportovní kariéra... v podstatě jsi na fyzickém vrcholu, postavu máš atletickou a jestli ti příjde normální, že si tak nějak projel to co projede 40letej tatík ... třeba Fanda tě má permanentně kolem pasu  lol  lol ... tvl ... jsi podprůměr  ne jen si myslíš že jsi top... jel s náma 16letej mladej Alan ... letos má najeto do 20 hodin, svaly ještě ani neviděl a to byla paráda jak to jel... všim sis toho vůbec.... nemoh protože jel vepředu a nečekal na publikum.

Jel si tak do 50% víc ne, a pokud to je pro tebe max tak zase tvůj smolík ... máš rezervy o kterých nevíš.

ted očekávám vytažení argumentu, že má tupou a těžkou motorku smile

 offline 

 

#295 22.09.2014 14:58:18

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Příspěvky: 11379
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

Re: Sallyho 5 dni co otraslo offmotem


Jestli vás můžu poprosit, pokuste se přenést debatu do SZ.
Trochu to začíná zavánět osobní rozepří a to už bych sem tahat nechtěl.

Děkuji.


Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

 offline 

 

#296 22.09.2014 15:03:12

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1818
Založená vlákna
Motorka: už sherco
Věk: 3*
1 3

Re: Sallyho 5 dni co otraslo offmotem


Raduz TT600r:
ale zase to ma opet štávu big_smile 

 offline 

 

#297 22.09.2014 15:08:10

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Příspěvky: 11379
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

Re: Sallyho 5 dni co otraslo offmotem


Tohle mi napsat: Chtěl bych vidět kdo by dokázal podat naprosto odlišný (lepší daleko lepší) výkon na stejné moto??? Ty si opravdu myslíš, že by to někdo dal?, tak položím karty na stůl.

Když to odjedu stejně/líp, je tvý moto moje, jinak moje(tady zrovna TT600r) věnuju tobě.

A bylo by o5 veselo. heh2 


Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

 offline 

 

#298 22.09.2014 15:13:49

jirka87
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1678
Založená vlákna
Místo: :
20 16

Re: Sallyho 5 dni co otraslo offmotem


Připadá mi to už takto :

http://cache2.asset-cache.net/gc/200564170-003-cowboy-shoots-another-in-duel-gettyimages.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2&d=%2FPF0OE2BXayByIoaiWUn%2F8WcZkgBeJduxf9OM%2FOCkRvmi2ehFTWw0jnKP1vuP0Le

Já mít tak na starost jenom tyhle kok...ny jak kdo co projel a jestli by jel líp či hůř na oslovi, nebo na mule a jestli mu ve výjezdu tekl sopel a proč ... Bylo co bylo, byli tam jen určití lidi. Zajímá to dalších X lidí, jenže upřímně závěr už padl a každý z toho má své pocity.

Podle mě jo, podle mě by Jarvis pojezdil Plzeňskou partu na DRZ-E. Možná i na DR 125, nebo možná na Yuki (Yuki, utrhne ti ruky). Co já vím...A hlavně není to jedno ?

V každém odvětví lidské činnosti se najde vždy někdo, kdo je v té činnosti, lepší než ty.

Editoval jirka87 (22.09.2014 15:15:17)

 offline 

 

#299 22.09.2014 15:18:11

Re: Sallyho 5 dni co otraslo offmotem


jirka87: Tak proto tu snad jsou závody aby jsi zjistil zda je někdo lepší nebo není. Když vyhraješ tak asi není  sjuk 

 offline 

 

#300 22.09.2014 15:24:35

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1875
Založená vlákna
Motorka: HusaberG
Web
28 5

Re: Sallyho 5 dni co otraslo offmotem


Sally06:
.... i přes Radůzovo důrazné doporučení v OZ  ano  wink  sem teda vlepím ještě jednu otázku pro Salyho


... a to ty si fakt myslíš že takový nikdo není?? Jsi tak výjimečný? Tý krávo nic si nepochopil , ani za nehet.

.... resp. že takových kluků není po vesnicích pytel ?? Ty blázínku je jich kupa , jen nedostali příležitost, kopou do balónu, hrajou nohejbal, nemaj prachy ani na DRZ, nikdo jim nedal motorku atd
... řeknu ti to ještě jednou ... víc než 50% kluků v tvým věku s obdobnou fyzickou výbavou jen 1-3 lety praxe by to dali o kus lépe.
DRZ by chodila po dorazech, letěli by kudlu atd  ... vím co ty kluci předváděj na lehkejch.
Jen tak zavadím o tom že i starý blbci jezděj na velkejch moto (160kg a víc až třeba 240kg!!!!)  různý akce, kde dokážou ze sebe i z motorky dostat víc než ty z DRZ.

Limity nejsou v motorce ale v tobě !!

Tím to teda končím  wink  ban si zasloužím  smile  ano  .... aspoň na týden - mám dost práce  tongue  v nouzi se lognu jako FulTrotl  lol 

 offline 

 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů