Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

skutečně najeté hodiny

#41 03.07.2014 11:05:03

Re: skutečně najeté hodiny


Sally06 a Jirka 87:

Stejně mě to sere, že jsem to nekoupil, ale už z proncipu ze sebe nenechám dělat orgán nee1 Motorka opticky hezká. Ráfky by se porovnaly na lisu, chladič nový, motůrek a vidla a hotovo, ale za úplně jiné peníze. Bohužel to podle mě koupil jako vhodnou investici - zachovalý kus, pak to ojezdil a když začal cítit nákladnejší opravy, dává to do světa. Nemám mu to za zlé, ale pak nemůže chtít takový love a druhým kecat, že je to jak ze škatulky. Nejhorší je, že se u toho tvářil, jakoby tomu i sám věřil, že má nejlevnějšího gasa (zedníka) v kraji, že pane Lorenc? oko1 Ale on dobře ví, že přijede někdo, kdo to nebude takhle pitvat a nebude připravený i s ceníkem GAS GASu v ruce. Když psal, že si nerozumí s PC, tak jsem si v noťasu dokonce i nachystal kupní smlouvu, stačilo jen dopsat nacionále a vytisknout, ale on by mě stejně řekl, že v celým baráku nemá tiskárnu usch 

 offline 

 

#42 03.07.2014 11:13:00

jirka87
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1678
Založená vlákna
Místo: :
20 16

Re: skutečně najeté hodiny


Tak to tady už neřeš jak dosud a hoď odkaz.

Nejde totiž někdy ani tak o stav motorky, jako o psychický stav prodávajícího. A koupit motorku po kokotovi nechce nikdo.

Já se přiznám, že jsem byl už po 2h prodeje KLX taky pěkně protivnej, odsekával jsem a dával okatě najevo, že mě vyloženě otravujou. Hodně mě sere, že nikdo nepřijede na pohodu. I co vidím kolem sebe. Vždy přijedou 2. Jeden hraje - chci to, druhej hraje - je to vrak. A tohle psychický týrání trvá dokud se něco nezlomí.

Jsem už trochu poučenej z vlastního nákupu, takže už vím, co je fakt slušné zájemci nechat dovolit zkouknout. Já osobně, až půjde XR na prodej, tak bude motor studenej, dovolím jim zkouknout vůle ventilů, klidně barvu svíčky, všechno...Ale bude to v mojí režii a ne že si přijedu týpek s golovkou a rozhodí si motor a ještě bude furt pičovat jaký je to vrak.

Kluci s KLX měli na mále. Po 2h už jsem je vyloženě poslal do háje, že ať jedou zase těch 350km domů s takovým přístupem, že to prodat nepotřebuju. Čuměli...Zjistili, že se mnou nevyjebou, vytáhli prachy, naložili, odjeli. Motorka bylo ve velmi dobrém stavu, ale už bych je nikdy vidět nechtěl.

A dodatek : za poslední měsíc jsem objel 4 motorky a každou měl majitel nanejvýš 4 měsíce. Jeden dokonce 14 dní. Tak z toho už jsem vyléčenej. Na každou otázku je odpověď - já nevím, to ne já, to původní majitel. Nejsem si jistej, těžko říct apod...

Jak to nemá alespoň sezonu, tak už to nechci a ani se tam nejedu podívat. Je to ztráta času, protože nedostanete vůbec žádné info o ničem.

 offline 

 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů